Veelgestelde vragen

Een culinaire middag in festivalsfeer! We schenken de mooiste soorten Malbec vanuit onze winetruck om te proeven en vervolgens per half glas, per glas of per fles te kopen. Uiteraard bereiden wij ook diverse smaakvolle gerechten die je los kan bestellen.

De toegang tot het event is gratis. Jouw gekochte consumpties kunnen alleen per pin betaald worden.

Bij aankomst ontvang je één gratis kristallen wijnglas per persoon. Je gebruikt dit glas tijdens het event om van de diverse soorten wijn te genieten en mag deze meenemen naar huis.

De parkeerplaats op Landgoed de Salentein biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Adres: Putterstraatweg 5-9 in Nijkerk.

Aanmelden is gewenst zodat wij jouw gratis kristallen wijnglas voor jou klaar kunnen zetten. Wanneer jouw naam niet op de gastenlijst staat kunnen wij geen garantie geven dat er voldoende beschikbaarheid is.

Tijdens Malbec World Month kan je genieten van de unieke High Wine Special in ons Restaurant Bodega Salentein. Wij hebben een heerlijk hapjes-menu samengesteld, gecombineerd met verschillende bijpassende proefglazen wijn – uitsluitend Malbec – voor €34,50. Deze high wine staat los van het evenement op zondag 5 april en is niet op deze datum beschikbaar. Reserveren is verplicht.

Jazeker. Heb je een mooie Malbec geproefd waar je thuis opnieuw van wilt genieten? Alle soorten zijn ook per fles of doos te koop.

Nee. Hoewel het event draait om het vieren van het bestaan van de Malbecdruif, zijn er uiteraard ook andere soorten wijn, bier en frisdrank te bestellen aan de bar op het terras van Huis de Salentein.

Het kan je niet ontgaan zijn dat (de nieuwe maatregelen tegen) het coronavirus veel impact hebben op alle sociale activiteiten. Uiteraard volgen wij de adviezen vanuit het RIVM op de voet en houden wij hier streng rekening mee. Op dit moment zijn de uitgebreide maatregelen (waarbij evenementen >100 personen niet door gaan) in heel Nederland van toepassing tot en met 31 maart 2020. Daarom is op dit moment besloten om het evenement op zondag 5 april 2020 vooralsnog door te laten gaan. Zodra er wijzigingen zijn in de opgestelde maatregelen of de situatie rondom het coronavirus wijzigt dan zullen wij opnieuw beslissen over de gevolgen voor Malbec World Day. Als jouw naam op onze gastenlijst staan, houden wij je persoonlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Is er onverhoopt iets tussen gekomen of wil je je afmelden in verband met het coronavirus? We stellen het erg op prijs als je dan een e-mail stuurt naar malbec@landgoeddesalentein.nl. Op deze manier kunnen wij ons het beste voorbereiden en maken wij wellicht iemand anders blij met jouw plek op de gastenlijst.

Staat uw vraag er niet bij?